Gazeta nr. 48, Mars 2021
Informohuni mbi të rejat e fundit në lidhje me situatën e Covid-19 në Shqipëri. Cilat janë masat dhe kufizimet për vendasit dhe vizitorët që vijnë nga jashtë. Lexo më shumë
Muaji Mars, sinonimi i ardhjes së pranverës dhe lulëzimit. Marsi është një ndër muajt më të bukur në Tiranë. Është koha kur mund të admironi lulëzimin e pemëve te Parku i Madh i Liqenit, te rruga e Kavajës, te Xhamlliku dhe pemët përgjatë lumit Lana. Lexo më shumë
Visit Tirana zhvilloi konkursin e 18-të të fotografisë në Instagram, #TiranaWinter2021. Konkursi qendroi i hapur për 3 muaj, nga Dhjetori 2020 deri në datë 28 shkurt 2021. Fotografë profesionistë dhe amator morën pjesë në konkurs me fotot e shkrepura gjatë stinës së dimrit në Tiranë. Më shumë

Çfarë të bësh në Pezë 

Peza është një fshat rreth 35 minuta larg qendrës së Tiranës, një vend ideal për të shkuar për një kafe apo drekë në fundjavë për t’i shpëtuar qytetit. Peza ka një fushë të madhe që shpesh popullohet gjatë festave për piknike familjare. Më shumë

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tirane-IV

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tiranë, edicioni i katërt në Muzeun Historik Kombëtar nga 13 deri më 24 Mars, 2021.
shumë

Çfarë të bësh në Baldushk

Baldushku është një fshat që ndodhet 15 km në pjesën jugperëndimore të Tiranës. Është një vend fantastik për pushime familjare, por edhe për turistët që e duan natyren, lumenjtë, mallet dhe agroturizmin.  Më shumë

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit koncert live në Facebook

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit sjellin në një koncert  live stream në Facebook. Do të jetë koncert instrumental i Joseph Haydn, vepra “Pasionet”. Më shumë

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.