Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek: contact@visit-tirana.com

Mirupafshim verë dhe mirësevjen vjeshtë!. Është koha e vitit ku çdo gjë fillon të sërish të lëvizë. Njerëzit kthehen nga pushimet, fëmijët kthehen në shkollë dhe qyteti i Tiranës kthehet më i gjallë se kurrë me aktivitete dhe evente të pafundme. Pra, përgatituni për këtë muaj të ngarkuar me argëtim dhe zbulim! Më shumë.


TIRANA PHOTO FESTIVAL EDICIONI I 6

Momenti erdhi! Ekspozita e Tirana Photo Festival, Edicioni 6-të, hapet në datën 9 dhe vazhdon gjer më 17 Shtator 2023. Mbi 100 foto do ekspozohen përgjatë parkut të liqenit. Fituesit e Festivalit shpallen më 12 Shtator te Amfiteatri. Më shumë.


Evente të tjera në Shtator

Një e shtunë ndryshe, jashtë qytetit por jo shumë larg Tiranës! Bashkohuni me familjen dhe miqtë tuaj për të rizbuluar shijen e humbur të domates me Festivalin tonë të Domateve! Shiko më shumë.

Festivali i përvitshëm Peza n'Fest tashmë është bërë traditë. Çdo 16 shtator Peza feston si një ngjarje vjetore ditën historike të Konferencës së Pezës. Një traditë me muzike e zjarre partizane. Më shumë.

Java Kulturore Ndërkombëtare JKN  që për këtë muaj ofron 4 vende të ndryshme të gjitha me unicitetin e tyre: Azerbaxhani, Mbreteria e Bashkuar, Egjipti dhe Kina ju sjellin kulturen e tyre përgjatë muajit shtator.  Shiko më shumë.


Sugjerimet tona

Amo Sushi

Amo Sushi është restoranti i parë aziatik “ALL YOU CAN EAT” në Shqipëri. Formula që revolucionon mënyrën tuaj të të ngrënit të sushit. Dy restorantet më të mira i gjeni në Kullat Binjake dhe TEG.. 
Më shumë

Dajti Express

Duhen vetëm 15 minuta për t’u ngjitur me teleferik në malin më të lartë të Tiranës, në Dajt,i cili është 1613 m i lartë. Udhëtimi me teleferik ju mundëson një përmbledhje të jetës në Shqipëri dhe historisë së saj...Më shumë

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.