Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, porta hyrëse për çdo turist. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj. Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek: contact@visit-tirana.com

Vera ka mbërritur!
Sheshet dhe parqet kryesore të Tiranës janë plot me vizitorë vendas dhe të huaj që shëtisin dhe shijojnë stilin e jetës së kryeqytetit shqiptar. Ngjarje, ture në lëvizje, aktivitete… çdo ditë ndodh një event dhe për këtë kontrolloni gjithmonë websitin tonë në seksionin e ngjarjeve. Me shume

Parku i Aventurave në Dajt Tirane

Ky park është për të gjitha moshat.Parku i Aventurave ka një përzierje kursesh që u përshtaten të rriturve dhe fëmijëve të moshës 5 vjeç e lart. Kurset variojnë nga të lehta në të vështira me çdo kurs duke përfshirë një sërë pengesash, duke përfshirë rrjetat, litarët dhe...  Me shume

EFI Tirana, një shkollë ëndrash për fëmijët tuaj 

E themeluar më 2011, Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) pret sot 150 nxënës nga shkolla fillore te gjimnazi. Që prej shtatorit 2019, institucioni ka një kampus të ri që ndodhet në një vend ideal në lagjen dinamike Tirana East Gate, ku janë vendosur edhe shkollat e tjera ndërkombëtare të ngjashme dhe ofron një kuadër të përshtatshëm për të nxënit dhe zhvillimin e secilit. Me shume

Javët Kulturore Ndërkombëtare 2023

Javët Kulturore Ndërkombëtare 2023 është një nismë e Ministrisë së Kulturës që sjell në Shqipëri tingujt, imazhet, aromat dhe shijet e disa prej vendeve të botës. E konceptuar si një paradë kulturore ndërkombëtare, JKN është vazhdimi, përfshirja dhe unifikimi nën një brand i një tradite disavjeçare të organizimit të javëve, dedikuar bashkëpunimit kulturor... Me shume

Evente të tjera në QERSHOR

Ennio Morricone

Kompozimet e mjeshtrit të madh, Ennio Morricone, të njohura botërisht për stilistikën e përdorur për kolonat zanore të mbi 500 filmave dhe seriale televizive, do të vinë në skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit, më datën 5 qershor, ora 20:00 Me shume

Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet

Ekspozita "Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet” përmbledh 120 fotografi që tregojnë gamën e gjerë të trashëgimive fetare dhe kulturore të përfaqësuara në qytetin e Jeruzalemit me veprat e Dmitry Brickman... Me shume

TFF 2023/  Thirrje për Aplikime, Edicioni 6

KONKURS NE MEDIAT SOCIALE
Postoni fotot tuaja në Instagram me hashtagun #TiranaSummer2023

Reklamo biznesin tek Visit Tirana! Shiko paketat!

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.