Gazeta nr. 45, Dhjetor 2020
Visit Tirana është portali turistik i kryeqytetit, një iniciativë private që promovon Tiranën dhe bizneset turistike. Jemi faqja më e vizituar për turizmin në Tiranë. Bizneset e Tiranës janë të ftuar të bëhen pjesë e platformës për më shumë vizibilitet në audiencë të huaj.
Për listim biznesi, listim eventesh, reklama dhe sponsorizime na kontaktoni tek contact@visit-tirana.com. 
Visit Tirana ju uron festa të gëzuara! Qoftë 2021 vit më i mbarë për shqiptarët!

Tirana shkëlqen nga dritat në Dhjetor. Atmosfera festive ndihet kudo, edhe pse ky vit ka qenë dhe do të jetë deri në fund i pazakontë për shkak të pandemisë së Covid19. Por gjithsesi për t'u dhënë njerëzve pak shpresë që viti që vjen do të jetë më i mirë, qyteti është ndezur me drita më shumë se kurrë. Më të lumturit janë fëmijët. Atyre duhet t'i japim mesazhin se jeta vazhdon dhe e ardhmja do jetë e bukur. Lexo këtu:

Tradita e Vitit te Ri

Darka e Vitit të Ri është një traditë e vjetër për shqiptarët. Ndryshe nga shumë vende të tjera Europiane që festojnë Krishtlindjet, për Shqiptarët darka e Vitit të Ri është më e rëndësishmja. Le të kujtojmë ca detaje si kalohet Viti i Ri ne Shqiperi Më shumë 

Fotot e vjeshtës në Tiranë

Vjeshta është nga stinët më të bukura në Tiranë. Fotot kanë qenë të mrekullueshme, dhe janë bërë pjesë e konkursit tonë sezonal #tiranaAutumn2020.  Më shumë

Një dhuratë për Festat

Fundi i vitit është periudha kur shqiptarët shpenzojnë shumë në krahasim me pjesën tjetër të vitit. Edhe pse shumica e shpenzimeve lidhet me ushqimin, tashmë është bërë traditë që të bëhen dhe dhurata simbolike për familjarët apo miqtë.   Më shumë 

Mali i Tujanit në Tiranë

Mali i Tujanit është një destinacion tjetër, ende jo shumë i njohur për qytetarët e Tiranës, por i preferuar për ata që pëlqejnë turizmin e aventurës. Atje mund të shkohet me makinë ose me teleferik deri në fushën e Dajtit dhe me pas të ngjitesh në këmbë.. Më shumë 

Reklamo binesin tek Visit Tirana platforma e turizmit të kryeqytetit!

Që nga viti 2015, Visit Tirana ofron mundësi të jashtëzakonshme për të ekspozuar bizneset shqiptare të Turizmit për të arritur klientët e mundshëm në të gjithë botën. Publikimet tona online u japin turistëve vendas dhe atyre të huaj informacione per t'i frymëzuar të vizitojnë Tiranën dhe Shqipërinë. Reklamoni biznesin tuaj në të gjitha platformat tona online, shih paketat tona!
Sot më shumë se kurrë biznesi juaj duhe të jetë online. Ne ju ndihmojmë në çdo hap. Na kontaktoni për një këshillim falas:
Web: www.manderina.com E-mail: contact@manderina.com  Cel: +355692078553
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2018 "Visit Tirana & DMO ALBANIA", All rights reserved.
www.visit-tirana.com 
Ky produkt i përket DMO Albania (Destination Management Organisation)
Email: contact@visit-tirana.com
Deshironi te ndryshoni preferencat tuaja per kete email?
mund te perditesoni ketu ose te c'rregjistroheni nga kjo liste.